المقاديــــــــر:
- 4 حبات بطاطس بيضاء متوسطةمقطعة مكعبات
- بصلة متوسطة مفرومة
- 4 فصوص ثوم مبشورة
- 1.5 ملعقة كبيرة من الشبت المجفف أو الطري
- ملح و فلفل أسود
- رشة فلفل أحمر حار
- 5 ملاعق كبيرة من زيت الزيتون
- رشة فلفل أحمر حلو (بابريكا)
التحضيـــــــــر:
في قالب الفرن يخلط البصل و الثوم و الملح و الفلفل و الفلفل الحار و الزيت
تضاف مكعبات البطاطس
تقلب البطاطس في خلطة البصل حتى تتغلف بها جيدا و ترش بالبابريكا
ثم يغطى القالب بورق الألمنيوم و يدخل الفرن
مدة الطهي تتراوح ما بين 45 إلى 50 دقيقة
تقدم البطاطس ساخنة أو باردة لأنها فكلتا الحالتين لذيذة جدا
0 التعليقات:
إرسال تعليق